De subsidie is toegekend

Op 9 december ontvingen we goed nieuws van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) – onze subsidieaanvraag is goedgekeurd! Dit is een belangrijke mijlpaal in ons project en opent de deuren naar verdere vooruitgang. Dankzij deze subsidie wordt ons project financieel haalbaar, en dat is een cruciale stap voorwaarts.

De goedkeuring van de subsidie stelt ons in staat om met volle kracht vooruit te gaan met ons duurzame energieproject. Het betekent dat we kunnen doorgaan met de planning, ontwikkeling en implementatie van onze installaties voor duurzame energieopwekking. Hierdoor kunnen we niet alleen onze duurzaamheidsdoelen bereiken, maar ook onze deelnemers in het project een aantrekkelijk rendement bieden.

We willen graag onze waardering uitspreken voor de steun en het vertrouwen dat we hebben ontvangen van onze gemeenschap en alle betrokkenen. Samen zullen we blijven werken aan een groenere toekomst en de voordelen delen die dit project met zich meebrengt. We kijken uit naar de komende stappen en de positieve impact die we samen kunnen bereiken.