Thema-avond gemeenteraad over Duurzaamheid

Op 12 december organiseerden we een informatieve avond voor de gemeenteraad van Hoogeveen, waarbij we hen op de hoogte brachten van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Onze voorzitter, Guus Wessels, vertegenwoordigde onze energiecoöperatie en gaf een overzicht van onze activiteiten.

Een van de onderwerpen waar we de nadruk op legden, was onze inzet om de omwonenden van Zonnepark Nieuwlande te laten profiteren van de opbrengsten van het park. Dit initiatief werd bijzonder gewaardeerd door de aanwezige gemeenteraadsleden en anderen in de zaal.

De avond bood tevens gelegenheid voor het delen van feedback en suggesties van de gemeenteraad en andere belanghebbenden. We kijken uit naar een voortzetting van onze samenwerking en blijven vastbesloten om een positieve bijdrage te leveren aan duurzaamheid in onze gemeenschap.

Het blijft ons doel om duurzame initiatieven te ondersteunen en lokale betrokkenheid te stimuleren. We zijn dankbaar voor de erkenning die we hebben ontvangen tijdens deze bijeenkomst en blijven ons inzetten voor een groenere toekomst voor iedereen.