Waar we nu aan werken

Momenteel zetten we actief stappen om investeerders te werven voor ons project, en we willen graag transparant zijn over de lopende initiatieven:

  1. Marketingcampagne in samenwerking met Green Marketers: In nauwe samenwerking met Green Marketers werken we aan het opzetten van een effectieve marketingcampagne. Deze campagne is ontworpen om ons project onder de aandacht te brengen en investeerders aan te trekken die geloven in onze duurzame visie.
  2. Aanvraag van een lening: Gezien het feit dat we begrijpen dat onze leden en deelnemers mogelijk niet het volledige bedrag voor het park kunnen bijdragen, zijn we bezig met het aanvragen van een externe lening. We hebben een organisatie gevonden die gespecialiseerd is in het verstrekken van leningen aan energiecoƶperaties. Deze aanvraag vereist een gedegen investeringsplan en een solide business case voor ons park. Op basis van deze documentatie zal worden beoordeeld of ons project kredietwaardig is en of we een leningovereenkomst kunnen afsluiten.
  3. Lancering van de website ‘Mijn Groene Wieken’: We zijn bezig met de ontwikkeling en inrichting van de website ‘Mijn Groene Wieken’. Deze website zal een gepersonaliseerde omgeving bieden voor al onze leden, waar ze hun eigen account kunnen aanmaken. Binnen dit afgeschermde ledenportaal zullen persoonlijke gegevens zichtbaar zijn en leden kunnen eventuele onjuistheden in onze administratie zelf corrigeren. Bovendien kunnen leden via ‘Mijn Groene Wieken’ daadwerkelijk inschrijven op het project en het bedrag aangeven dat ze willen investeren. Over de komende 15 jaar zullen leden in deze online omgeving de voortgang van hun investering kunnen volgen, inclusief opbrengsten, aflossingen en andere relevante informatie.

We zijn toegewijd aan het realiseren van ons project en het betrekken van investeerders op een transparante en efficiƫnte manier. Deze initiatieven vormen een essentieel onderdeel van ons streven naar duurzaamheid en we kijken ernaar uit om onze gemeenschap van investeerders te verwelkomen en samen te bouwen aan een groenere toekomst.