Aantal mensen dat interesse heeft om deel te nemen in het project

Tot aan 19 december 2023 hebben we de interesse weten te wekken van 64 enthousiaste individuen die graag willen deelnemen aan ons project. Het is bemoedigend om te zien hoeveel mensen zich betrokken voelen bij ons streven naar duurzame energie. Van deze 64 geïnteresseerden wonen er maar liefst 54 binnen de postcoderoos van ons project, wat een belangrijk criterium is.

Om in aanmerking te komen voor de SCE subsidie, hebben we echter in totaal 71 deelnemers nodig die binnen deze postcoderoos wonen. Dat betekent dat we nog 17 deelnemers nodig hebben om ons doel te bereiken. Deze subsidie is essentieel om ons project financieel haalbaar te maken en om onze deelnemers een aantrekkelijk rendement te kunnen bieden.

We nodigen iedereen die geïnteresseerd is in deelname aan ons project van harte uit om zich aan te melden. Samen kunnen we de laatste stappen zetten om ons doel te bereiken en een duurzamere toekomst te realiseren.

We kijken uit naar verdere samenwerking en naar het verwelkomen van nog meer deelnemers in onze groeiende gemeenschap van duurzame energie-enthousiastelingen.