Informatiedocument voor deelnemers gepubliceerd

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons informatiedocument eindelijk beschikbaar is. Samen met enkele andere documenten is het recentelijk gepubliceerd op onze website, waardoor iedereen toegang heeft tot gedetailleerde informatie over onze energiecoöperatie en het Zonnepark Nieuwlande project.

In het informatiedocument vind je antwoorden op belangrijke vragen, waaronder:

  • Over onze coöperatie: We leggen uit wie we zijn, wat onze doelen zijn en waar we voor staan als coöperatie. Dit omvat onze missie, visie en ons engagement voor duurzaamheid.
  • Project Zonnepark Nieuwlande: We geven een diepgaande beschrijving van het project, inclusief locatie, doelstellingen en verwachte voordelen voor onze gemeenschap en investeerders.
  • Investeringsopties: We bespreken wat we vragen van investeerders, inclusief de investeringsdrempel en de beschikbare opties.
  • Verwachte rendementen: We bieden inzicht in de verwachte rendementen van investeringen, inclusief looptijden en financiële details.
  • Financiële behoeften: We delen informatie over het benodigde kapitaal om Zonnepark Nieuwlande te realiseren.
  • Risico’s voor investeerders: We benoemen eerlijk de mogelijke risico’s die investeerders moeten overwegen.

Dit informatiedocument bevat nog veel meer relevante informatie om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen. We nodigen iedereen uit om het te bekijken en contact met ons op te nemen voor verdere vragen. Samen werken we aan een duurzamere toekomst en delen we de voordelen van dit boeiende project! Je kunt het informatiedocument vinden op onze website onder de sectie “Documenten”.